ZF 24

Care sunt cele mai mari magazine din Sun Plaza

Care sunt cele mai mari magazine din Sun Plaza
09.02.2010, 18:16 928

Cei mai mari retaileri de imbracaminte din centrul comercial SunPlaza, care se va deschide in cartierul Berceni din Capitala lasfarsitul acestei luni, sunt Inditex, care a preluat aproape 3.000de metri patrati pentru patru din cele sapte branduri pe care ledetine in Romania (Zara, Bershka, Pull&Bear si Stradivarius),C&A, New Yorker, Marks & Spencer si Debenhams, fiecareocupand spatii intre 1.000 de metri patrati si 2.000 de metripatrati.

Astfel, pe langa hipermarketul Cora, retailerul de bricolajBauMax sau magazinul de mobila Moberxpert, fiecare dintre acesteaavand o suprafata de peste 10.000 de metri patrati si Cinema City,cinematograful cu 15 sali si 3.000 de locuri, centrul comercial SunPlaza va avea alte 170 de magazine si spatii de entertainment.

Retailerul de electrocasnice Flanco va ocupa circa 2.000 demetri patrati, iar o suprafata aproape similara va avea si OxigenBowling & Biliard.

Suprafete de pana intr-o mie de metri patrati ocupa si brandurica Hervis, Sprider, Koton, Humanic sau Deichmann.

Cu 80.000 de metri patrati, suprafata inchiriabila, Sun Plaza vadeveni cel mai mare mall din tara, depasind centre comercialeprecum AFI Palace cotroceni sau Baneasa Shopping City.

Topul celor mai mari magazine din SunPlaza:

1. Cora
2. BauMax
3. Mobexpert
4. Cinema City
5. Inditex (ZARA, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius)
6. Flanco
6. C&A
7. Oxygen Bowling & Billiard
8. New Yorker
9. Marks & Spencer
10. Debenhams

Cititi pe Gandul: Batalia pentru mall-uri continua. Catemai "suporta" Capitala?

Mai este mult loc de spatii comerciale moderne in Bucuresti, dela mall-uri pana la galerii comerciale situate in hipermarketuri,spun specialistii, in ciuda faptului ca in ultima perioada,retailerii au stat cu magazinele mai degraba goale. Depinde doar cucine ne comparam si cat de repede vom iesi din criza, in acestmoment Capitala insumand aproximativ 470.000 de metri patrati desuprafata inchiriabila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO