ZF 24

Carpatair cere insolventa Blue Air pentru o datorie de 30.000 de euro

19.03.2010, 15:06 35

Carpatair a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa companieiBlue Air, sustinand ca are o datorie neachitata din luna septembriea anului trecut, obligatie financiara pe care operatorul low-costnu o recunoaste.

Carpatair a depus miercuri, 17 martie, la Tribunalul Bucuresti,dosarul prin care cere insolventa Blue Air, termenul de judecatafiind stabilit pentru data de 30 iunie.

"Este vorba de o suma neachitata in valoare de 30.000 de euro,ca urmare a inchirierii unei aeronave SAAB 2000 catre Blue Air, inluna septembrie a anului trecut", a declarat agentiei Mediafax Paula Ardelean,vicepresedinte al Carpatair..

Ea a explicat ca Blue Air a operat aeronava pentru mai multezboruri din Suceava si Cluj.

"Noi nu voiam sa ajungem in punctul acesta, dar toatedemersurile anterioare nu au avut niciun succes si nu am primitniciun raspuns. In acest caz, cererea insolventei a ramas singuravarianta prin care sa ne putem recupera o astfel de suma", aadaugat vicepresedintele Carpatair.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO