ZF 24

Carrefour va deschide 2 hipermarketuri in octombrie, la Iasi si Cluj Napoca

14.09.2007, 00:00 28

Compania de retail Carrefour Romania va deschide pe 10, respectiv 12 octombrie doua hipermarketuri la Iasi si Cluj Napoca, investitia medie intr-o unitate fiind de 20 de milioane de euro, a declarat ieri directorul general Carrefour Romania, Jacobo Caller Celestino, citat de Mediafax.

Carrefour urmeaza sa deschida anul viitor sapte magazine la Arad, Oradea, Pitesti, Suceava, Iasi, Braila si Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.

Compania a lansat ieri impreuna cu BRD Finance, filiala specializata in credite de consum a grupului BRD Groupe Societe Generale, un card de credit cobranded, care utilizeaza o platforma Mastercard si va inlocui cardul lansat acum doi ani.

In plus fata de facilitatile deja existente, noul card Carrefour - BRD Finance va putea fi folosit in toate magazinele care utilizeaza POS-uri, pentru retragerea de numerar de la bancomate sau pentru plati pe internet. De asemenea, cardul poate fi utilizat si in strainatate.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO