ZF 24

Casa de avocatură Filip & Company asistă în vânzarea Infobest, producător de solutii software personalizate, către AROBS Transilvania Software

Casa de avocatură Filip & Company asistă în vânzarea...

Autor: Roxana Rosu

28.02.2024, 09:59 114

Casa de avocatură Filip & Company, împreună cu Clairfield International GmbH şi PPR & Partner Pape Rauh Rechtsanwälte Part GmbB, asistă antreprenorii Yvonne Abstoss -Becker şi Christian Becker în vânzarea grupului Infobest către AROBS Transilvania Software.

Tranzacţia, semnată luni, 26 februarie, este în continuare condiţionată de obţinerea aprobărilor din partea autorităţilor de reglementare relevante.

Fondat în 1995 în Pulheim, Germania, de către antreprenorii Yvonne Abstoss -Becker şi Christian Becker, Infobest a intrat pe piaţa locală în 2000, cu un birou în Timişoara. În prezent, Infobest are o echipă de peste 100 de specialişti.

“Într-un mediu în continuă schimbare, industria de soluţii software se bucură de o dezvoltare remarcabilă, iar această tranzacţie reprezintă o confirmare a potenţialului continuu de creştere. Suntem convinşi că, prin unirea forţelor cu AROBS, Infobest va experimenta o nouă fază de succes şi inovaţie. Le suntem foarte recunoscători clienţilor noştri pentru încrederea acordată şi pentru colaborarea excelentă”, a declarat Monica Stătescu, partener Filip & Company. 

Echipa Filip & Company care a asistat Infobest în acest proiect a fost formată din Alexandru Bîrsan (partener), Monica Stătescu (partener), Mihnea Niculescu (senior associate) şi Daria Olteanu (associate). Silviu Vasile (partener) a acordat asistenţă pe aspecte de concurenţă şi investiţii străine directe, iar Diana Gavra (senior associate) a acordat asistenţă pe aspecte de protecţie a datelor cu caracter personal.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO