ZF 24

Cea mai inalta cladire din lume a fost inchisa publicului la doar o luna de la deschidere

Cea mai inalta cladire din lume a fost inchisa publicului la doar o luna de la deschidere
08.02.2010, 19:34 132

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, a fost inchisapublicului la doar o luna de la deschidere, informeazaBloomberg.

Probleme legate de aprovizionarea cu electricitate au dus lainchiderea platformei de pe care turistii puteau vedeaimprejurimile turnului.

Inchiderea pe termen nedefinit, care a inceput de duminica, vinepe fondul incercarilor Dubaiului de a-si revigora imagineainternationala, puternic afectata de problemele financiare aleemiratului.

Mii de turisti au fost atrasi de sansa de a cumpara un biletpentru vizitarea turnului, un astfel de bilet costand 27 dedolari.

"Problemele tehnice legate de aprovizionarea cu energie sunt inacest moment rezolvate de sub-contractori, publicul urmand sa fieanuntat dupa finalizarea reparatiilor", se arata in comunicatuldezvoltatorului Emaar Properties PJSC. "Vizitatorii care detinbilete valide pentru aceasta experienta vor avea optiunea de aamana vizita sau de a cere inapoierea banilor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO