ZF 24

Cea mai puternică bancă germană pariază în continuare pe România: Deutsche Bank a ajuns la 800 de angajaţi în centrul de tehnologie de la Bucureşti, ţinta fiind de 1000 de oameni până la finele anului

Cea mai puternică bancă germană pariază în...

Autor: Roxana Rosu

10.07.2017, 11:36 3838

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucureşti, a atins pragul de 800 de angajaţi, după ce compania a angajat peste 150 de persoane  în 2017, şi vizează să ajungă la 1000 de angajaţi până la finele anului.

În prezent, peste 75% dintre membrii echipei DB Global Technology fac parte din generaţia millennials (cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani).

„Sunt mândru de evoluţia centrului nostru şi în special de echipă, care a depăşit 800 de persoane la doar trei ani de la începerea activităţii. De asemenea, ne bucură interesul în creştere pentru locurile de muncă în IT de care dau dovadă generaţiile tinere, ce aduc un val nou de creativitate şi abilităţi native în domeniul tehnologiei. Generaţia millennials reprezintă, în prezent, mai mult de trei sferturi din echipa noastră, iar numărul lor este în continuă creştere”, a spus Marian V. Popa, Director General al DB Global Technology.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO