ZF 24

certSIGN, companie românească de IT&C şi dezvoltator de soluţii criptografice, a raportat o cifră de afaceri consolidată de 24,5 milioane de lei în primul trimestru din 2023, în creştere cu 52%, şi un un profit net de 2,9 milioane de lei

certSIGN, companie românească de IT&C şi dezvoltator...

Autor: Roxana Rosu

30.05.2023, 11:20 71

certSIGN, companie românească de IT&C şi dezvoltator de soluţii criptografice, a raportat o cifră de afaceri consolidată de 24,5 milioane de lei în primul trimestru din 2023, în creştere cu 52%, şi un un profit net de 2,9 milioane de lei.

EBITDA s-a majorat cu 130%, la 6,1 milioane de lei, a anunţat compania.

„Rezultatele financiare înregistrate la nivelul primului trimestru din 2023 reprezintă o confirmare a încrederii mediului de afaceri din România şi din străinătate în serviciile şi soluţiile pe care le furnizăm de peste 15 ani. Pe parcursul primelor trei luni ale acestui an, activitatea noastră în domeniul securităţii cibernetice a înregistrat o creştere semnificativă, de 328%, până la 2,6 milioane de lei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Aceasta se datorează în mare măsură eforturilor noastre de ne extinde la nivel internaţional şi relevanţa tot mai mare a serviciilor de securitate cibernetică în contextul digitalizării accelerate”, a declarat Adrian Floarea, CEO certSIGN.   

La cifra de afaceri consolidată din primul trimestru din 2023, cele mai importante contribuţii au fost aduse de serviciile de încredere eIDAS, identitate digitală şi securitate cibernetică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO