ZF 24

Cheque Dejeuner estimeaza ca va emite tichete de vacanta de 20 mil. euro pana la sfarsitul anului

14.05.2009, 11:02 33

Elena Pap, directorul general al companiei Cheque Dejeuner, a declarat in cadrul evenimentului “Turismul romanesc in 2009” ca valoarea nominala a tichetelor de vacanta ce vor fi emise anul acesta va fi de 20 de milioane de euro.

“In functie de comenzile pe care le-am primit pana acum si in functie de previziunile pe care le-am facut impreuna cu clientii nostri, am ajuns la o cifra de 20 de milioane de euro. Am incheiat pana acum contracte si cu angajatori din domeniul privat, dar si cu angajatori din domeniul public. Pana in prezent, am incheiat in jur de 62 de contracte cu angajatorii, procentul celor bugetari fiind mai mic decat celor din domeniul privat”, spune Elena Pap.

Cea mai mare companie cu care Cheque Dejeuner a incheiat un contract are 300 de angajati, iar comisionul pe care compania emitenta de tichete de vacanta se negociaza, “acesta poate fi de 2 sau 3% sau mai mult”.

Piata tichetelor de vacanta a fost estimata la 50 de milioane de euro anul acesta si au fost aprobate noua companii emitente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO