ZF 24

Chivu si-a cumparat penthouse in ansamblul lui Tiriac

Chivu si-a cumparat penthouse in ansamblul lui Tiriac
29.07.2008, 14:52 46

Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, a semnat astazi contractul de vanzare cumparare pentru achizitionarea unui penthouse in clubul rezidential Stejarii, dezvoltat de grupul Tiriac Imobiliare.

Complexul imobiliar reprezinta o valoare de piata a investitiei de 230 milioane de euro. Proiectul a fost lansat oficial pe piata in urma cu 2 luni, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Mi-am dorit o locuinta in mijlocul naturii, intr-un proiect exclusivist, de aceea clubul rezidential Stejarii este locul perfect pentru locuinta familiei mele", a declarat Cristi Chivu.
Clubul rezidential Stejarii este localizat in nordul capitalei si reprezinta o constructie demarata in toamna anului 2006.

Proiectul integreaza 19 cladiri cu un regim de inaltime de S+P+4E si cu un total de 535 de apartamente cu cate 2 pana la 7 camere. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 108 si 604 mp, incluzand terasele vaste.

Prima faza a clubului rezidential Stejarii consta in 286 de apartamente care se vor livra viitorilor rezidenti incepand cu primul trimestru al anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO