ZF 24

Cine vrea sa fie noul LinkedIn romanesc

30.01.2009, 16:32 35

Cele mai populare site-uri de socializare de la noi, indiferent ca sunt de divertisment sau de business, nu sunt romanesti, scrie BUSINESS Magazin. In numai cateva saptamani insa, in .ro si-au facut loc trei retele sociale dedicate mediului profesional, fiecare aspirand sa devina noul LinkedIn romanesc.

Pana acum, in Romania au prins mai degraba retelele sociale de divertisment, de genul Hi5 sau Neogen.ro. Prima rapor­­ta la inceputul acestui an peste 60 de milioane de membri activi, dintre care romanii ar reprezenta 4,9%, dupa cum reiese din datele Alexa.com. Urmatoarea retea in topul Alexa al site-urilor accesate de romani ar fi Neogen.ro, parte din grupul Neogen al lui Calin Fusu, care se afla pe locul 25, si Facebook, la 5 locuri distanta. Retelele Neogen.ro, Noi2.ro si Colegi.ro numara in total 1,5 milioane de membri, fiind necesar un singur cont de utilizator pentru oricare dintre ele.

Cititi mai multe despre retelele sociale din Romania pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO