ZF 24

Colgate-Palmolive obtine in instanta oprirea unei investigatii a Consiliului Concurentei

14.05.2009, 14:57 73

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat castig de cauza Colgate-Palmolive Romania la recursul inaintat de companie pentru anularea unui ordin al Consiliului Concurentei (CC) legat de o investigatie privind un posibil abuz de pozitie dominanta pe piata produselor de ingrijire orala si personala.

Potrivit reprezentantilor firmei de avocatura care a reprezentat compania, Tuca Zbarcea & Asociatii, este pentru prima data cand o instanta de judecata anuleaza un ordin al autoritatii de concurenta din Romania cu privire la deschiderea unei investigatii.

"Anularea unui Ordin de (re)deschidere a unei investigaţii emis de autoritatea de concurenta lanseaza un capitol nou in practica legata de activitatea Consiliului Concurentei si reprezinta totodata o decizie curajoasa a instantei supreme", a declarat intr-un comunicat, Ioana Hrisafi-Josan, avocat asociat la Tuca Zbarcea & Asociatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO