ZF 24

Compania finlandeză Nokian Tyres intensifică angajările pentru viitoarea fabrică de la Oradea, urmând să recruteze 350 de persoane în 2024, din totalul de 550 de locuri de muncă disponibile

Compania finlandeză Nokian Tyres intensifică...

Autor: Roxana Rosu

14.12.2023, 10:41 595

Compania finlandeză Nokian Tyres, unul dintre cei mai importanţi jucători mondiali de pe piaţa anvelopelor, intensifică angajările pentru viitoarea fabrică de la Oradea, pentru 2024 având disponibile 350 de posturi pentru manageri dar şi operatori din zona de producţie.

În prezent, noua unitate este în constructie, productia urmând să înceapă, potrivit estimărilor, în a doua jumătate a anului viitor, investitia fiind de circa 650 milioane euro.

Candidaţii pot aplica online, pe siteul companiei sau să îşi depună CV-ul la sediul fabricii. În total, Nokian Tyres va crea aproximativ 550 de locuri de muncă.

“Construcţia fabricii noastre din Oradea marchează începutul unei călătorii remarcabile, iar pentru asta avem nevoie de o echipă puternică. La ora actuală se lucrează intens atât pe şantier, cât şi în departamentul de Resurse Umane, pe măsură ce ne pregătim să primim peste 500 de oameni bine pregătiţi în echipa noastră. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să aplice şi sperăm să ajungem împreună la destinaţia pe care ne-o dorim cu toţii – o carieră de succes în cadrul Nokian Tyres România.”, a declarat Susanna Tusa, Director General, Vice Preşedinte al Nokian Tyres Romania Operations şi lider al proiectului fabricii din România.

La începutul anului 2024 se va forma o Echipă de Lansare, care va participa, pe parcursul primăverii, la un stagiu de pregătire oferit de Nokian Tyres la sediul companiei din oraşul Nokia, Finlanda.

Fabrica din România va face parte din reţeaua globală de producţie a Nokian Tyres, alături de celelalte unităţi din Finlanda şi Statele Unite ale Americii. Capacitatea anuală de producţie va fi de 6 milioane de anvelope, cu potenţial de extindere în viitor.

Fabrica se va concentra pe producţia de anvelope pentru autoturisme şi SUV-uri de mari dimensiuni, care vor fi vândute în principal pe piaţa din Europa Centrală. Locaţia va găzdui, de asemenea, o unitate de distribuţie pentru depozitarea şi distribuţia anvelopelor. Suprafaţa construită însumează aproximativ 100.000 m2.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO