ZF 24

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Grampet Logistics, parte a grupului feroviar şi logistic Grampet, controlat de Gruia Stoica, intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care...

Autor: Roxana Rosu

05.02.2024, 14:43 2858

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Grampet Logistics, parte a grupului feroviar şi logistic Grampet, controlat de Gruia Stoica, intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi, firmă activă în sectorul de lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii.

Grampet Logistics este un furnizor de soluţii de transport în Europa şi în Asia, care integrează diferite moduri de transport şi servicii auxiliare în lanţul logistic, oferind servicii personalizate.

Compania este membră a grupului Grampet, fondat în 1999 de Gruia Stoica şi Vasile Didilă, activ în principal pe piaţa serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar.

Consiliul Concurentei a precizat că această tranzacţie trebuie autorizată de institutie, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Cea mai importantă companie a grupului Grampet este Grup Feroviar Român, care a depăşit anul trecut pragul de un miliard de lei şi estimează pentru 2024  un avans al cifrei de afaceri cu 10%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO