ZF 24

Consumatorismul dus la extrem: sute de oameni s-au calcat in picioare la deschiderea unui magazin in Iasi

18.03.2010, 13:03 58

Cateva sute de persoane s-au calcat in picioare, joi, la Iasi,la inaugurarea unui magazin cu produse de bricolaj, devastand maimulte rafturi, iar conducerea unitatii a fost nevoita sa apeleze lajandarmi pentru a inchide magazinul timp de o jumatate de ora,informeaza Mediafax.

Magazinul Mr. Bricolage din Iasi a fost inaugurat, joi, la ora9.00, zeci de persoane asteptand inca de la 04.00 ca acesta sa sedeschida, pentru a prinde produsele oferite la preturipromotionale.

Imediat dupa deschiderea magazinului, in interiorul acestuias-au produs busculade, mai multi cumparatori urcandu-se pe rafturisi aruncand marfa catre restul persoanelor din incinta.

Potrivit reprezentantilor magazinului, din cauza ca magazinulera plin, iar oamenii de paza ai unitatii nu faceau fata numaruluimare de cumparatori, s-a apelat la interventia jandarmilor,unitatea fiind inchisa timp de jumatate de ora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO