ZF 24

Contractul cu Petrom creşte afacerile agenţiei de turism Perfect Tour: avans de 80% al vânzărilor la nouă luni

Sorin Văduvoiu, directorul general al agenţiei de turism Perfect Tour: Pe segmentul clienţilor cu venituri medii şi mari  am observat o diversificare a cererii. Dacă până acum predominau pachetele all-inclusive, clienţii s-au îndreptat în 2013 către vacanţe personalizate.

Sorin Văduvoiu, directorul general al agenţiei de turism Perfect Tour: Pe segmentul clienţilor cu venituri medii şi mari am observat o diversificare a cererii. Dacă până acum predominau pachetele all-inclusive, clienţii s-au îndreptat în 2013 către vacanţe personalizate.

Autor: Mirabela Tiron

10.10.2013, 00:08 311

Perfect Tour, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe piaţă, a finalizat primele nouă luni din acest an cu afaceri de 40 de milioane de euro, în creştere cu 80% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, acesta fiind cel mai mare avans în afaceri raportat de o agenţie locală până acum.

„Este o creştere extraordinară într-un an în care piaţa dă semne de stagnare. Pentru 2014 sperăm să consolidăm regional (în toate ţările unde oferim servicii clien­ţilor corporate -România, Moldova, Cehia, Slovacia, Bulgaria şi Ucraina) cât mai mulţi clienţi, companii multinaţionale şi să lărgim portofoliul de clienţi corporate“, a spus Sorin Văduvoiu, directorul general al agenţiei de turism Perfect Tour, fără a da detalii despre ce anume a generat creşterea cu 80% a cifrei de afaceri.

Potrivit datelor ZF, la acest avans al afacerilor a con­tri­buit şi noul client corporate câştigat de agenţie la înce­pu­tul acestui an – Petrom, cea mai mare companie lo­cală. Contractul este considerat de unii jucători din piaţă ca fiind cel mai mare din turism. Valoarea contractului nu a fost făcută publică, însă surse din turism afirmau că aceasta se ridică la 10 milioane de euro. Perfect Tour a câşti­gat contractul în defavoarea rivalilor de la Happy Tour (agenţie deţinută de Ged).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO