ZF 24

Copos transformă un hotel de la munte în imobil de apartamente

Copos transformă un hotel de la munte în imobil de...

Autor: Mirabela Tiron

29.09.2013, 21:27 4644

Omul de afaceri George Copos a bugetat investiţii de 5,4 milioane de euro în turism anul viitor, din care 65% vor fi bani alocaţi pentru convertirea camerelor duble din hotelul Poiana de la munte în apartamente.

„La hotelul Poiana (53 de camere la trei stele-n. red.) din Poiana Braşov este în plan transformarea acestuia în imobil cu apartamente“, au transmis oficialii companiei Ana Hotels, proprietara hotelului. 3,5 mil. euro va costa această trans­for­mare. Apar­ta­mentele vor fi închiriate sau scoase la vânzare, în funcţie de cererea de pe piaţă.

În Poiana Braşov, omul de afaceri mai de­ţine unităţile de patru stele Sportul (106 camere) şi Bradul (59 camere). În hotelul Sportul, Copos a investit circa 11 milioane de euro în renovare şi dezvoltarea unui centru spa şi a unui centru de conferinţe. Ultimele date arată că cele trei hoteluri de la munte generează afaceri de 3,6 milioane de euro.

Copos va mai investi anul viitor 1,5 milioane de euro în modernizarea camerelor hotelului de patru stele Crowne Plaza din Bucureşti şi 400.000 de euro într-o piscină cu apă sărată la hotel Europa din Eforie Nord.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO