Business Hi-Tech

Cosmote oferă trafic de date gratuit în aplicaţia de mesagerie WhatsApp

Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidenţial România

Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidenţial România

Autor: Adrian Seceleanu

28.11.2013, 12:52 3439

Cosmote România, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, le va oferi în anumite condiţii clienţilor care au abonamente sau cartele preplătite trafic nelimitat, netaxat, în cadrul WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie din lume, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a face schimb gratuit de mesaje, imagini şi conţinut audio.

Abonaţii care activează unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul Cosmote Free sau orice extraopţiune Connect Mobile Free sau Connect MobileĂ vor avea acces automat la trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp, pe durata ofertei promoţionale de Crăciun.

Noua ofertă promoţională este disponibilă pentru clienţii noi, până pe 15 ianuarie 2014.

De asemenea, utilizatorii serviciilor preplatite Cosmote care activează în perioada promoţională extraopţiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor avea acces automat la trafic gratuit în cadrul WhatsApp. Adiţional, clienţii care aleg alte extraopţiuni decât cele anterior menţionate pot avea acces la trafic nelimitat în cadrul WhatsApp prin activarea, în plus, a unei extraopţiuni Connect Mobile sau a noii extraopţiuni WhatsApp, pe durata perioadei promoţionale.

Clienţii care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat în cadrul WhatsApp, în timp ce clienţii care activează Connect Mobile 150MB (3 euro) pot accesa  oferta promoţională prin activarea, în plus, a noii extraopţiuni WhatsApp. Extraopţiunea WhatsApp oferă pentru 1,5 euro credit / lună trafic nelimitat în cadrul aplicaţiei WhatsApp.

„Miliarde de mesaje şi fotografii sunt schimbate în fiecare zi între utilizatorii WhatsApp din toată lumea, iar circulaţia rapidă a informaţiei a devenit o nevoie foarte importantă pentru clienţii care doresc să împartăşească noutăţile cu familia, prietenii şi colegii. Exclusivitatea pe piaţa locală demonstrează că operatorul Cosmote România inovează (...)”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidenţial pentru Cosmote şi Romtelecom.

„Misiunea noastră este de a le permite oamenilor să comunice cu prietenii lor şi cu cei dragi din toată lumea”, a declarat Jan Koum, co-fondator şi CEO WhatsApp, Inc. „Suntem încântaţi de parteneriatul cu operatorul Cosmote România(...). Acest parteneriat ne permite să fructificăm prezenţa Cosmote pe piaţa din România şi să continuăm extinderea WhatsApp ca lider global în segmentul comunicării mobile”, a adăugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO