ZF 24

Credit Europe Bank a lansat Ferrari Card, care va permite posesorilor să participe la cursele oficiale Ferrari Challenge sau Ferrari Racing

Credit Europe Bank a lansat Ferrari Card, care va permite...

Autor: Ştefan Stan

20.10.2016, 13:03 384

Credit Europe Bank România a lansat Ferrari Card, care va permite posesorilor să participe la cursele oficiale Ferrari Challenge sau Ferrari Racing, potrivit unui anunţ al companiei.

Credit Europe Bank va emite două variante de card de credit „Ferrari Card” şi „Ferrari Card Platinum”. Posesorii unui Ferrari Card Platinum au acces în peste 900 de saloane VIP Lounge sau Business Lounge din aeroporturi internaţionale, inclusiv în “MasterCard Lounge” de la Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti şi “Business Lounge” de la Aeroportul din Cluj-Napoca.

Deţinătorii unui Ferrari Card Platinum au la dispoziţie, gratuit, un pachet de asigurări disponibil în decursul călătoriilor în străinătate.

“Prin intermediul noului Ferrari Card prin Credit Europe Bank continuăm această tradiţie şi oferim un produs creat pe baza nevoilor clienţilor”, a declarat Engin Alaybayoglu, Vicepreşedinte Credit Europe Bank România.

Cardul are taxă de emitere zero, integrează tehnologia PayPass pentru plăţi contactless, are o perioadă de graţie de până la 45 de zile şi permite notificarea prin SMS a posesorului pentru tranzacţii mai mari de 500 de RON.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO