ZF 24

Bucurestiul rezista mai bine. Criza loveste mai tare in provincie

03.03.2009, 13:26 30

Aproape 35% din locuitorii din provincie sustin ca sunt afectati de criza financiara, in timp ce in Capitala proportia este de 27%, arata un studiu realizat de Mednet Marketing Research Center si Media XPRIMM.

La nivel national, aproape o treime din romani spun ca sunt afectati in mod direct de criza financiara si numai 15% sustin ca nu sunt afectati deloc.

In ceea ce priveste impactul crizei financiare asupra sigurantei locului de munca, mai mult de jumatate din populatie nu considera ca aceasta criza va afecta in vreun fel siguranta locului de munca. Cu toate acestea, o treime din populatie se asteapta la o scadere a veniturilor.

Cei mai pesimisti in ceea ce priveste veniturile sunt brailenii si craiovenii, la polul opus situandu-se locuitorii din Brasov si Galati.

"Acest studiu vizeaza felul in care romanii percep fenomenul crizei financiare. n esenta, am dorit sa aflam in ce masura criza financiara ii afecteaza in mod direct pe romani, impactul crizei asupra veniturilor si a locului de munca" a declarat Lacramioara Laura Voinea, Managing Director, Mednet Marketing Research Center.

Studiul a fost realizat in perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO