Info

Cum să fii fericit la job

Cum să fii fericit la job

Autor: GQ.ro

24.04.2014, 17:03 453

Ai simţit cum jobul tău devine pe zi ce trece mai plictisitor şi frustrant? Ai obosit să faci în fiecare zi aceleaşi lucruri, ca un roboţel? Îţi spunem noi ce să faci ca să fii fericit la birou.

Dacă ai ajuns să te gândeşti zilnic cu groază că trebuie să mergi la birou, este momentul să faci o schimbare în viaţa ta. Dacă varianta optimistă a unui job nou nu este una realistă, trebuie să faci câteva schimbări mărunte, care te vor ajuta nu doar să supravieţuieşti la birou, ci chiar să-ţi placă.

Gândeşte pozitiv

Nu există jobul perfect, aşa că de ce să te cramponezi de toate lucrurile care nu îţi plac? Mai bine ţine cont de toate lucrurile bune care se petrec în orele de prograam. Ai colegi drăguţi? Îţi place măcar unul dintre task-urile tale zilnice? Sau măcar îţi place să bei cafeaua cu fetele din departamentul tău? Nu ţi se par suficiente motive de optimism? Concentrează-te pe lucrurile bune şi nu uita că fericirea este o stare de spirit şi ţine mai ales de tine, nu de noroc. Înconjoară-te de oameni care îţi plac şi lucrurile sunt pe jumătate rezolvate.

Citiţi mai multe sfaturi despre cum să fii fericit la birou pe GQ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO