ZF 24

CVC confirma numirea lui Mihai Ghyka la conducerea InBev Romania

CVC confirma numirea lui Ghyka la conducerea InBev Romania
04.01.2010, 17:22 179

Grupul StarBev, infiintat de fondul de investitii CVC CapitalPartners dupa ce a finalizat achizitia operatiunilor producatoruluide bere A-B InBev din Europa Centrala si de Est, a confirmat astazinumirea lui Mihai Ghyka la conducerea filialei locale a grupului,InBev Romania.

"In urma finalizarii tranzactiei, reprezentantii noului actionarmajoritar l-au numit la carma afacerii din Romania incepand cu datade 1 ianuarie 2010 pe Mihai Ghyka, in locul lui Eduardo Luz, care aramas in continuare in cadrul grupului A-B InBev", au declaratreprezentantii companiei.

In varsta de 38 de ani, Mihai Ghyka are o experienta de 12 aniin cadrul companiei, ultima pozitie fiind aceea de director general(2006-2008). Ghyka este si creatorul brandului Bergenbier, unuldintre cele mai cunoscute branduri locale, care va constitui unuldintre cei mai importanti piloni pe care se va baza strategia dedezvoltare a grupului StarBev.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO