ZF 24

Deloitte cheltuieste peste 100.000 de euro pe an ca sa-si trimita angajatii la cursuri de contabilitate

15.11.2009, 18:32 50

Aproape toti participantii care urmeaza cursuri de calificareACCA (Association of Chartered Certified Accountants), in cadrulfirmei de training The Exp Group sunt sponsorizati de catrecompaniile multinationale, care invesesc zeci sau sute de mii deeuro anual pentru a oferi aceste certificari angajatilor.

"Pretul intregii calificari ACCA pentru 14 examene cu 6 zile detraining pentru fiecare examen si toate manualele acreditateinternational incluse este de aproximativ 15.000 de euro", adaugaCrossman. Pretul unui singur curs costa, in medie, 700 deeuro.
In cazul companiei Deloitte, pretul unui program complet oferitangajatilor poate varia in functie de numarul de examene si denumarul de cursuri si este cupins intre 2.000 si peste 10.000 deeuro.

"Investitia Deloitte in programul ACCA depaseste 100.000 de euroanual", spune Monica Ciobanu, marketing assistant in cadrulDeloitte. Cititi mai mult in sectiunea Profesii, din ZiarulFinanciar de maine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO