Dezvoltatorul de spaţii logistice CTP primeşte o finanţare de 75,8 mil.euro de la BERD şi BCR pentru două depozite noi

10 iul 2017 Autor: Roxana Rosu

CTP România, nul dintre cei mai mari dezvoltatori de spaţii logistice şi industriale de pe plan local, primeşte o finanţare de 75,8 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi BCR, fondurile urmând să fie folosite pentru extinderea parcului logistic CTPark Bucharest West cu încă două noi depozite.

Din totalul împrumutului, 36,7 milioane de euro vin de la BERD, iar 39,1 milioane de euro de la BCR.

Investiţia totală în această fază a extinderii CTPark Bucharest West va fi de 108,9 milioane de euro, iar cele două noi depozite vor avea o suprafaţă totală de 70.000 m².

Parcul logistic este la 23 de kilometri vest de centrul capitalei şi are acces direct la autostrada A1. Suprafaţa totală este de 100 de hectare, iar la finalizarea construcţiei celor două noi depozite suprafaţa totală închiriabilă va fi de 244.000 m², dispuşi în opt depozite aşezate pe ambele părţi ale autostrăzii.

În cadrul acestei finanţări, BCR are rolul de Aranjor Principal, Agent de Documentaţie şi Agent de Facilitate şi Garanţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
berd
, bcr
, cristian tudor popescu
, finantare
, spatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide