ZF 24

Diaconu, Delta ACM 93: Am început să ne dăm singuri de lucru. Nu prea mai sunt investiţii realizate de stat

Diaconu, Delta ACM 93: Am început să ne dăm singuri de...

Autor: Andreea Neferu

05.11.2013, 00:08 124
Constructorul bucureştean Delta ACM 93, controlat de omul de afaceri Florea Diaconu, estimează pen­tru anul acesta o cifră de afaceri în creştere cu 5% faţă de anul trecut, când a avut un rulaj de 113 milioane de euro.
 
În contextul în care piaţa locală a construcţiilor ar putea înregistra un minus anul acesta, creşterea busi­nes­sului Delta ACM 93 va veni pre­pon­derent din contractele pe care compania le are în străinătate, în ţări precum Irak sau Gabon. „Estimăm o creştere cu 5% a cifrei de afaceri faţă de anul trecut, datorată în special lucrărilor executate în afara ţării. În străinătate avem firme separate pentru proiecte, dar i-am ajutat şi prin firma Delta ACM 93“, a spus Diaconu pentru ZF.
 
Banii vin din proiectele externe
 
Astfel, Delta ACM 93 lucrează în prezent în străinătate la o autostradă în Irak, valoarea contractului ridicându-se la circa 66,7 milioane de dolari (47,8 milioane de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO