ZF 24

Diana Şucu a deschis o cafenea în magazinul de mobilă din Băneasa

Diana Şucu a deschis o cafenea în magazinul de mobilă...

Autor: Ioana David

10.03.2014, 00:00 858
Diana Şucu, proprietara magazinului de mobilă de lux Ethan Allen din Capitală, a investit 100.000 de euro în deschiderea cafenelei D&D Design District Café din cadrul magazinului, proiectul fiind susţinut din fonduri proprii. 
 
„Cafeneaua a fost deschisă de o săptămână (…) Spaţiul de aproximativ 200 de metri pătraţi dispune şi de un loc de joacă unde părinţii îşi pot lăsa copiii în siguranţă, fiind supravegheaţi în permanenţă. Se pot organiza şi petreceri pentru copii“, a spus Diana Şucu pentru ZF.
 
Ea a inaugurat oficial magazinul de mobilă de lux Ethan Allen în decembrie anul trecut în urma unor investiţii de un milion de euro. Unitatea din cadrul Galeriei Mobexpert din Băneasa este prima franciză a retailerului american Ethan Allen din Europa şi se întinde pe o suprafaţă de 1.300 mp. În legătură cu vânzările magazinului, Diana Şucu a spus că sunt peste estimări, însă nu a oferit valoarea acestora.
 
Diana Şucu este soţia omului de afaceri Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, şi spune că ideea de la care a pornit deschiderea cafenelei a fost aceea de a exista un spaţiu liniştit pentru prelungirea discuţiilor din interiorul magazinului. În cadrul cafenelei lucrează patru persoane.
 
„Într-o primă etapă o să mergem pe un meniu soft cu produse pe bază de cafea, ceai infuzie, ciocolată caldă, apă, fresh-uri, croissante, prăjituri şi băuturi alcoolice“, a mai spus Diana Şucu, care a adăugat faptul că în viitor va exista şi un meniu de prânz.
 
Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO