ZF 24

Doi români din HR, promovaţi la sediile centrale ale Metro şi Vodafone

Doi români din HR, promovaţi la sediile centrale ale...

Autor: Adelina Mihai

08.01.2014, 21:37 2719

Veronica Brejan (34 de ani) şi Valentin Păuna (45 de ani), doi manageri români cu experienţă în departamentele de resurse umane ale companiilor Vodafone şi real,-hypermarket, au fost promovaţi la sediile centrale ale angajatorilor din străinătate.

Veronica Brejan, care lucrează de trei ani în cadrul Vodafone România, va coordona de la Londra echipa de management al talentelor şi al performanţei pentru angajaţii din tot grupul Vodafone.

Absolventă a unui program de Executive MBA oferit de şcoala de afaceri Maastricht School of Manage­ment (actualmente MSM – Raţiu), ea va coordona în următorii doi ani diverse proiecte internaţionale.

WikiZF: Profilul companiei Vodafone

WikiZF: Profilul companiei Metro

Şi Valentin Păuna, care a fost timp de patru ani directorul de resurse umane al hipermarketurilor Real din Ro­mânia, lucrează din vara anului trecut la sediul central al Metro din Ger­mania.

În prezent, el este director de resurse umane pe divizia de produse nealimentare din cadrul grupului Metro Cash and Carry şi are biroul în sediul central, din Düsseldorf.

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.01.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO