ZF 24

Doi tineri aşteaptă 100.000 de euro din comerţul online cu haine aduse din SUA

Doi tineri aşteaptă 100.000 de euro din comerţul...

Autor: Andrei Cîrchelan, Corina Mirea

14.10.2013, 00:05 4058
Bogdan ChiruŢÂ şi Tudor Balaban, doi tineri antreprenori care până de curând lucrau în Romtelecom, au investit aproximativ 500 de dolari într-o idee care până la finalul anului le-ar putea aduce venituri de 100.000 de euro. Bazele afacerii au fost puse încă din 2008, când cei doi au început să comande haine din SUA pentru ei şi alţi prieteni, însă abia în 2011 şi-au deschis propriul magazin online cu haine aduse din America.
 
Boutique Mall, afacerea celor doi, „a fost o idee foarte naturală, care a răspuns nevoilor personale, aşa că am început businessul acesta. Practic, nu găseam hainele pe care ni le doream în ţară“, explică Tudor Balaban, la care Chiruţă adaugă că „aveam un card de credit de la o bancă din America, pentru că nu toţi furnizează în Europa, din Statele Unite, şi am început să ne luăm în scop personal, apoi pentru prieteni şi, ulterior, ne-am dat seama că e loc de mult mai mult“.
 
Iniţial, cei doi se aprovizionau de pe mai multe site-uri şi de la mai mulţi furnizori din Statele Unite, însă în prezent ei colaborează numai cu unul sau doi furnizori mari, de la care aduc cele peste 140.000 de produse listate pe site.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO