ZF 24

DSV Solutions isi muta centrul logistic in parcul industrial Bucuresti Vest

12.05.2008, 18:48 835

DSV Solutions va inaugura, la jumatatea lunii mai, un nou terminal cu o suprafata de 29.000 mp spatiu depozitare si 3.000 mp spatiu birouri.

Noul sediu este situat la aproximativ 10 km de Bucuresti, pe autostrada A1, in parcul logistic Bucuresti Vest, cea mai atractiva zona din punct de vedere logistic la ora actuala.

Prin aceasta achizitie DSV Solutions va avea o suprafata totala de aproximativ 56.000 mp spatiu de depozitare in toata tara.

DSV Solutions preconizeaza achizitionarea altor 20.000 mp spatiu de depozitare in aceeasi locatie si 10.000 mp spatiu de depozitare in Brasov. Deasemenea se vizeaza si extinderea capacitatii de depozitare a sucursalelor din tara: Oradea, Timisoara, Cluj, Constanta.

DSV Solutions face parte din grupul danez DSV (DE SAMMENSLUTTEDE VOGUMAEND ? The Joint Hauliers ? Transportatorii Asociati). In urma achizitionarii grupului Frans Maas, DSV a devenit unul dintre liderii mondiali pe piata serviciilor de logistica si transport, cu o cifra de afaceri de peste 4,8 miliarde de euro si peste 19.000 de angajati.

In Romania, grupul DSV a preluat activitatea firmei Frans Maas in 2007, denumirea locala devenind DSV Solutions. In continuare, serviciile oferite sunt: transport international rutier (dedicat & grupaj), maritim (FCL & LCL), aerian, transporturi speciale, transport intern, comisionare vamala, logistica si distributie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO