DTZ Echinox: Numărul de angajaţi care lucrează în Bucureşti în clădirile de birouri de clasa A şi B a crescut anul trecut cu 30.000, cel mai mare avans din ultimii 3 ani

16 feb 2017 Autor: Roxana Rosu

Numărul de angajaţi care lucrează în Bucureşti în clădirile de birouri de clasa A şi B era la finele anului trecut  de aproximativ 233.000, cu 30.000 peste nivelul din 2015, cea mai mae crestere din ultimii trei ani, potrivit unei analize DTZ Echinox.

Dintre cele mai importante locaţii de birouri din Bucureşti, zonele Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), Barbu Văcărescu - Floreasca şi zona de Vest ocupă în continuare primele trei poziţii din punct de vedere al numărului de angajaţi din clădirile de birouri moderne.

La sfârşitul anului 2016, în Pipera Sud numărul de angajaţi a depăşit 45.000, în timp ce în Barbu Văcărescu – Floreasca numărul angajaţilor care lucrează în spaţii de birouri moderne se situează la peste 40.000. În zona de Vest, numărul angajaţilor a ajuns la aproximativ 33.000.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, angajati
, birouri
, cladiri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide