ZF 24

Edenred a numit un nou director general pentru piata din România, pe Görkem Oran, în locul Danei Sîntejudean, care a fost promovată anul trecut în funcţia de Director Zonal

Edenred a numit un nou director general pentru piata din...

Autor: Roxana Rosu

20.03.2024, 13:33 269

Compania de beneficii extrasalariale Edenred a numit începând cu data de 1 martie un nou director general pentru piata din România, pe Görkem Oran, în locul Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcţia de Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu şi America Hispanică (EMEHA) începând cu 1 iulie 2023.

Cu peste 15 ani de experienţă în vânzări, Görkem Oran s-a alăturat echipei Edenred Turcia în 2019 în calitate de Chief Sales Officer. În 2022, a fost promovat în funcţia de Chief Sales, Partners and Payment System Officer, fiind responsabil pentru consolidarea poziţiei de lider a celei mai mari reţele de companii-client din industrie.

„Sunt bucuros să mă alătur echipei Edenred România şi să duc mai departe realizările remarcabile obţinute de-a lungul celor 25 de ani de prezenţă în România. Împreună, vom continua să dezvoltăm platforma digitală Edenred care conectează angajatorii, angajaţii, partenerii şi comunităţile locale şi care ne permite să oferim soluţii care cresc rata de retenţie a angajaţilor, îmbunătăţesc puterea de cumpărare şi bunăstarea acestora şi contribuie la creşterea economiei locale. Scopul meu este să atingem ceea ce ne-am propus, în linie cu planul nostru strategic de dezvoltare până în 2025, şi să rămânem axati pe inovare, un exemplu în acest sens fiind parteneriatul recent cu platforma de food delivery Glovo”, a declarat Görkem Oran.

Strategie lui include şi continuarea investitiilor în dezvoltare tehnologică pentru extinderea şi îmbunătăţirea platformei Benefit şi consolidarea iniţiativelor de responsabilitate socială, în special programul FOOD.

Görkem Oran este licenţiat în Economie la Universitatea Koç şi a obţinut un MBA în Management la Universitatea Boğaziçi. Şi-a început cariera în 2007 ca specialist în vânzări în Grupul de Soluţii Tehnologice din cadrul Hewlett Packard. În 2016, a fost numit director de vânzări la nivel naţional şi a lucrat pentru aceeaşi companie până în 2019.

„În noul meu rol, am încredere că, împreună cu echipele din regiunea EMEHA, vom consolida poziţia de lider a Edenred, prin extinderea şi diversificarea portofoliului de soluţii, cu focus pe progresul tehnologic şi calitatea serviciilor şi asigurând cea mai bună experienţă digitală posibilă. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu fiecare echipă, din fiecare regiune şi ţară, pentru a ne îndeplini obiectivele împreună”, a declarat Dana Sîntejudean.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO