ZF 24

EXCLUSIV ONLINE: Marile hoteluri organizeaza evenimente speciale de 8 martie, pentru prima data, in speranta de a mai revigora incasarile

05.03.2010, 00:00 52

Hotelurile de lux din Capitala au introdus sampania si caviarulin programul de 8 martie anul acesta, ce ar putea revigoraincasarile, pe o piata lovita puternic de criza economica anultrecut, cand unele unitati au renuntat la organizarea de evenimentein apropiere de Ziua Femeii.

Incepand cu weekend-ul acesta, hotelurile de cinci stele dinBucuresti isi pun la dispozitie restaurantele pentru evenimente de8 martie, la tarife ce variaza intre aproape 60 de lei (15 euro) si170 (41 euro) de persoana, potrivit reprezentantilorhotelurilor.

"Pana acum avem aproape jumatate din locurile restaurantuluirezervate, pretul fiind de 32 de euro de persoana. Anul trecut nuam organizat nimic de 8 martie, insa acum am pus la dispozitie 40de locuri", a declarat Cristina Turnagiu, brand ambassador alhotelului boutique de lux Carol Parc Hotel. In program este inclusasampania Schlumberge, piano live incepand cu ora 19.30 si un meniulight cu piept de pui si creveti in sos de sampanie cu legumetournis dar si zabaglione cu sampanie si capsuni.

"Programul include si un tur prin camerele si apartamentelehotelului, o expozitie de parfumuri si cosmetice de lux", a spusTurnagiu, adaugand ca grupurile mai mari de patru persoanebeneficiaza de reduceri.

Si la hotelul de cinci stele Howard Johnson din Capitala se vaorganiza un brunch in cursul zilei de 7 martie (duminica). "Avemaproape 90 de locuri in restaurantele puse la dispozitie", a spusLaura Hamzea, PR & Marketing Manager la Howard Johnson GrandPlaza Hotel. Pretul este de 150 de lei (35 euro) de persoana si de75 lei (17 euro).

Tot pe 7 martie, hotelul de cinci stele Intercontinentalorganizeaza un eveniment pentru femei, pretul fiind de 41 de eurode persoana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO