EximBank a înregistrat anul trecut afaceri din operaţiuni de factoring de aproape 110 milioane de euro, în creştere cu 76%

15 mai 2017 Autor: Roxana Rosu

EximBank a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri din operaţiuni de factoring de aproape 110 milioane de euro, în creştere cu 76% faţă de nivelul raportat în 2016, ocupând poziţia a doua în clasamentul factorilor de export din România, conform datelor furnizate de Factors Chain International, în urcare cu două poziţii faţă de 2015.

”Competitivitatea ofertei şi flexibilitatea în structurarea de facilităţi adaptate fiecărui business ne-au permis să menţinem această dinamică de creştere accelerată pe segmentul serviciilor de factoring şi ne aşteptăm ca soluţiile pe care le propunem să fie accesate de tot mai multe companii. Şi spun acest lucru pentru că, după ce anul trecut am introdus în portofoliul nostru şi factoringul intern fără recurs - pentru care banca a încheiat o poliţă de asigurare cu o companie specializată, avem acum o ofertă completă, societăţile comerciale având acces la un pachet avantajos de servicii de factoring ce include finanţarea, administrarea şi colectarea creanţelor”, a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
eximbank
, trecut
, cifra de afaceri
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide