ZF 24

Fondul de investiţii britanic ARDC dezvoltă al doilea proiect rezidenţial din România, investiţie de 10 mil.euro

Fondul de investiţii britanic ARDC dezvoltă al doilea...

Autor: Roxana Rosu

24.11.2016, 13:12 199

Compania British Romanian Investment Partnership, parte a fondului de investiţii britanic ARDC (UK) Ltd,  a lansat cel de-al doilea proiect rezidenţial dezvoltat în România, ansamblul New Residence Bucureşti în Drumul Taberei, investiţia ridicându-se la 10 milioane euro. 

Complexul conţine 216 unităţi, formate din garsoniere şi apartamente de două şi trei camere, iar prima etapă a construcţiei va fi livrată în luna decembrie a acestui an.  

 “Când am decis să dezvoltăm proiecte rezidenţiale în România, am ţinut cont de aspectele urbanistice şi ne-am preocupat ca ceea ce construim să se integreze perfect în arhitectura zonei şi să ofere standarde de calitate optime, corespunzătoare locuinţelor bine făcute. Noi nu negociem calitatea, ci preţul. Capitala are nevoie să se dezvolte într-un regim urbanistic normal, cu o logică şi o disciplină de bun gust. De asemenea, am fost foarte atenţi şi la facilităţi, deoarece acum cumpărătorii nu mai sunt interesaţi doar de confortul din interiorul locuinţei, ci şi de alte aspecte care să le facă viaţa mai uşoară”, a declarat Cristian Mercioniu, General Manager New Residence.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO