ZF 24

Fostul şef al Google România a trecut de la Romtelecom la „cartelele“ Vodafone

Fostul şef al Google România a trecut de la Romtelecom...

Autor: Adrian Seceleanu

19.02.2014, 00:06 1792
Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, l-a recrutat la finele anului trecut pe Radu Tudorache - care în ultimii cinci ani a fost unul din artizanii ofertelor Romtelecom - în poziţia de director pentru segmentul de cartele preplătite, potrivit datelor de pe reţeaua de socializare LinkedIn şi unui comunicat al operatorului. Tudorache, care a devenit cunoscut pe piaţa locală de comunicaţii ca şef al strategiei de reglementare a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii în perioada 2002-2007, poziţie din care a intrat în conflicte dure cu operatorii de comunicaţii, a fost ulterior primul şef al Google în România. În anul 2008, el a fost recrutat de Romtelecom pe poziţia de director pentru servicii de voce pentru clienţii rezidenţiali. În cei cinci ani petrecuţi la Romtelecom, Tudorache a fost o prezenţă foarte discretă.
 
 
Vodafone a comunicat indirect recrutarea lui Tudorache, odată cu lansarea unei noi oferte dedicate celor aproximativ 5 milioane de clienţi care au cartele preplătite, despre care managerul a oferit detalii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO