ZF 24

Gama Renault va fi extinsa in acest an cu 3 noi modele, unul construit pe platforma Logan

11.09.2007, 19:45 11

Renault va lansa pana la sfarsitul anului trei modele, respectiv noul Laguna, pe piata europeana, modelul Sandero, construit pe platforma Logan, pe piata sud-americana, si un cross-over realizat la Renault Samsung Motors, livrat pe piata coreeana, a anuntat, astazi, constructorul francez citat de Mediafax.

Un model derivat din Sandero va fi lansat pe piata europeana anul viitor. Autoturismul, o berlina bicorp cu cinci usi, construita in Brazilia pe platforma B0 ca si modelul Logan, va fi comercializat din luna decembrie a acestui an pe pietele din Argentina si Brazilia.

Compania intentioneaza sa lanseze pana in anul 2009 un numar de 26 de modele, anul viitor urmand sa fie pus in vanzare, in medie, cate un nou autovehicul in fiecare luna. Pana in prezent au fost distribuite in reteaua comerciala trei din cele 26 de autovehicule - Logan MCV, Logan VAN si Renault Twingo, la care se vor adauga cele trei masini care vor fi lansate pana la sfarsitul acestui an.

Mai multe informatii pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO