ZF 24

George Copos si Radu Enache, pe lista consilierilor alesi de Udrea pentru gasirea brandului de tara

George Copos, pe lista consilierilor alesi de Udrea pentru gasirea brandului de tara
16.02.2010, 18:04 34

Oamenii de afaceri din turism, George Copos, Radu Enache, LuciaMorariu si altii au fost alesi consilieri in proiectul brandului detara, de catre ministrul dezvoltarii regionale si turismului, ElenaUdrea.

George Copos controleaza grupul Ana Holding, care detine maimulte hoteluri in tara, in timp ce Radu Enache este proprietarulgrupului hotelier Continental iar Lucia Morariu detine una dintrecele mai mari agentii de turism de pe piata, Eximtur dinCluj.

Brandul turistic al Romaniei va fi realizat cu un buget de 900.000de euro bani europeni de catre compania spaniola de branding THRAsesores en Turismo, Hoteleria si Recreacion, in asociere cu TaylorNelson Sofres, care au castigat licitatia anul trecut.

Pana in prezent s-au realizat 60 de interviuri in profunzime pentruaflarea perceptiei asupra destinatiei Romania, rezultatele urmand afi livrate peste trei saptamani de catre consortiulcastigator.

Saptamana viitoare, consortiul THR&TNS va incepe cercetareacantitativa pentru a afla perceptia asupra Romaniei in mai multetari sursa de turisti straini (Rusia, Franta, Italia, Germania,Austria, Ungaria, Marea Britanie).

Urmatoarea etapa, dupa cercetarea cantitativa ce va dura 30 dezile, o reprezinta diagnostigarea imaginii Romaniei, urmata destabilirea avantajelor competitive ale Romaniei si de creareastrategiei si pozitionarea brandului turistic.

"Va urma crearea imaginii vizuale a brandului si strategia deimplementare a brandului", a declarat Eulogio Bordas, presedintelecompaniei spaniole de branding THR Asesores en Turismo, Hoteleriasi Recreacion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO