ZF 24

GTC va incepe constructia unui nou proiect de birouri in Bucuresti

28.02.2010, 13:53 33

Compania de dezvoltare imobiliara GTC, care a realizat pana inprezent trei proiecte de birouri in Bucuresti, cu o suprafatainchiriabila de aproape 90.000 de metri patrati, va incepe in acestan constructia unei noi cladiri de birouri in Capitala, in cadrulunui program de investitii total de 200-300 de milioane deeuro.

"In 2010 compania intentioneaza sa inceapa constructia unorcladiri de birouri in Varsovia si Bucuresti, si a unor centrecomerciale in Osijek, Croatia, si in Burgas, Bulgaria. GTC vainvesti intre 200 si 300 de milioane de euro in 2010, luand incalcul si costurile cu finalizarea cladirilor aflate in constructiesi potentiale achizitii de proiecte noi", se arata in raportulfinanciar al GTC.

Grupul israelian a realizat in Bucuresti proiectele de birouriEurope House, America House si City Gate, in timp ce pe segmentulcentrelor comerciale compania detine trei proiecte sub branduGalleria, in Suceava, Buzau si Piatra Neamt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO