ZF 24

GTS Telecom: Ne uitam si la achizitii dar planul este sa crestem organic

01.06.2008, 22:00 20

GTS Telecom Romania, unul din cei mai mari operatori alternativi specializati in furnizarea de servicii pentru corporatii si pentru alte companii telecom, are o ?lista scurta? de posibile achizitii ale unor operatori de pe piata locala, dar planurile de business prevazute de noii actionari pun accent in primul rand pe posibilitatile de crestere organica ale firmei.

"Posibilele achizitii vor viza companii cu un profil similar GTS Telecom Romania sau care au sanse sa ajunga la acest profil. De asemenea, va conta in decizia de achizitie si structura portofoliului de clienti, care trebuie sa se apropie de a noastra, respectiv din segmentul corporate", a declarat Dan Mihaiescu, directorul general al operatorului.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce cifra de afaceri a inregistrat GTS in primul trimestru al anului 2008 si ce companii sunt vizate pentru posibile achizitii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO