Horea Popescu, CMS România: Deşi este cunoscută ca o piaţă cu forţă de muncă relativ ieftină, România se repoziţionează ca o piaţă cu forţă bine pregătită

13 mar 2017 Autor: Cristina Rosca

România se repoziţionează în prezent ca o piaţă cu forţă bine pregătită şi educată, care poate face o muncă cel puţin la fel de bună, dacă nu chiar mai bună ca în Vestul Europei, deşi este cunoscută ca o piaţă cu forţă de muncă relativ ieftină, a spus Horea Popescu, partener în cadrul  casei de avo­ca­tură CMS România.

”Din punct de vedere economic, România este cea mai fierbinte piaţă din regiune. A avut cea mai bună creştere economică din Europa centrală şi de Est în 2016, iar ceea ce ne face să fim optimişti este faptul că a fost un avans bazat atât pe consum cât şi pe industrie“, a adăugat Horea Popescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
piata
, romania
, forta de munca
, fortare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide