ZF 24

Idea::Bank extinde echipa de conducere şi îl numeşte pe Viorel Ruse în funcţia de Director de Marketing şi Comunicare al băncii şi pe Viorel Vasile în poziţia de Director al Direcţiei Managementul Cardurilor

Idea::Bank extinde echipa de conducere şi îl numeşte...

Autor: Roxana Rosu

05.09.2023, 10:14 612

Idea::Bank extinde echipa de conducere şi îl numeşte pe Viorel Ruse în funcţia de Director de Marketing şi Comunicare al băncii şi pe Viorel Vasile în poziţia de Director al Direcţiei Managementul Cardurilor

În 2022, banca a început un proces de construire a unei neobănci, primul proiect românesc de acest fel, şi în prezent începe pregătirile pentru operaţionalizarea viitoarelor activităţi, precum şi lansarea noii bănci.

În acest context, echipa băncii trece printr-un proces de expansiune şi consolidare, astfel că pe parcursul ultimelor luni, 50 de noi colegi - profesionişti în tech, business, risc sau operaţiuni  - s-au alăturat echipei.

Începând cu luna august 2023 banca i-a recrutat pe Viorel Ruse pentru poziţia de Director Marketing şi Comunicare, respectiv Viorel Vasile pentru funcţia de Director al Direcţiei Managementul Cardurilor.

Înainte de a fi cooptat pentru a contribui la procesul de transformare a Idea::Bank  şi pentru a dezvolta noua identitate şi strategia de MarCom a băncii, Viorel Ruse a fost timp de aproape 4 ani Director Marketing şi Comunicare al First Bank, anterior facând parte, timp de 12 ani, din echipa ING Bank România în calitate de Marketing Manager.

Viorel Vasile are o experienţă vastă în banking în aria cardurilor, de peste 15 ani. Înainte de a fi recrutat, el a dezvoltat proiecte în zona de carduri pentru Alpha Bank România şi pentru BRD Finance.

“Sunt convinsă că oamenii sunt cei care aduc talentul şi competenţele necesare pentru a transforma viziunea şi strategiile organizaţiei în realitate, în orice industrie, dincolo de investiţiile în infrastructura de business şi tehnologică. Sunt tot mai încântată de faptul că profesionişti consacraţi din piaţă aleg să vină în echipa noastră pentru a contribui la realizarea acestui proiect extraordinar, complex, care va schimba modul de a face banking în România. Viorel Ruse şi Viorel Vasile prin expertiza lor profesională vor contribui la conturarea unei culturi organizaţionale bazată pe valori puternice şi vor provoca salturi importante în industria bancară din România”,  declară Gabriela Nistor, Director General Idea::Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO