ZF 24

INCIDENT la instanţa supremă. Protestatar: Am foaie şi pix, semnaţi demisia? / Dragnea: Cred că doriţi demisia mea din viaţă

Autor: Mediafax

28.03.2017, 15:02 1516

Câteva persoane l-au aşteptat, marţi, pe Liviu Dragnea la instanţa supremă, la finalul şedinţei dăruindu-i un cartonaş galben cu mesajul #rezist. Una dintre femei l-a întrebat dacă demisionează din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, spunându-i că i-a pregătit foaie şi pix.

"Am foaie şi pix, semnaţi demisia? În sala v-am întrebat dacă vă daţi demisia şi m-aţi întrebat: acum sau după? V-am pregătit o coală şi un pix", i-a spus lui Liviu Dragnea unul dintre protestatarii care l-au aşteptat la sediul ÎCCJ.

În replică, preşedintele PSD i-a spus femeii : "Doamnă, cei din spatele dumneavoastră nu doresc demisia mea dintr-o funcţie anume. Nu mi-aţi spus din ce funcţie. Cred că dumneavoastră doriţi demisia mea din viaţă".

"În primul rând din funcţa de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Nu. Ştiţi de ce nu? Pentru că îmi doresc o partidă de pescuit cu dvs.", a continuat femeia.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO