ZF 24

ING Group Olanda are participatii de 1,1% din capitalul SIF 2 si SIF 1

29.03.2007, 10:22 15

Grupul olandez ING detine, prin intermediul ING Bank NV si ING Investments, 1,12% si, respectiv, 1,11% din drepturile de vot ale SIF Moldova si SIF Banat-Crisana, au anuntat miercuri cele doua societati.

Valoarea cumulata a pachetelor de actiuni, calculata pe baza preturilor de inchidere din sedinta de miercuri, se ridica la 34,5 milioane de lei (10,2 milioane de euro).

Titlurile SIF au urcat cu 2% in sedinta bursiera de miercuri, dupa ce in ziua precedenta au castigat peste 1%.

"ING Bank NV si ING Investments sunt entitati cu organizare diferita in cadrul grupului ING, care actioneaza independent una de cealalta pe pietele financiare", se spune in comunicatele celor doua SIF transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Tot miercuri, cele cinci societati de investitii au anuntat ca fondul american de investitii Julius Baer Investment Management controleaza, direct si prin intermediul mai multor firme de investitii, pachete intre 1,54% si 1,72% din capital, in valoare totala de 134 milioane de lei (aproape 40 milioane de euro). Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO