ING Services vrea să angajeze încă 400 de softişti în centrul de servicii software şi îşi caută birouri noi

16 feb 2016 Autor: Liviu Popescu

ING Services România, centrul de tehnologie al grupului olandez ING care are operaţiuni pe piaţa bancară locală, numără în prezent aproximativ 120 de angajaţi şi urmează ca până în anul 2019 noua entitate să angajeze circa 100 de persoane în fiecare an astfel încât să ajungă la 500 de angajaţi până în 2019.
 
„Planurile ING Services România sunt construite pentru un număr de 450-500 de angajaţi cu profil tehnic (IT). În funcţie de dinamica angajărilor, de evoluţia pieţei şi de identificarea unor oportunităţi de dezvoltare, ING Services nu exclude deschiderea de birouri şi în alte oraşe, în special în cele care deţin centre universitare puternice cu profil tehnologic“, au răspuns la solicitarea ZF reprezentanţii ING.
 
ING Services România are drept scop livrarea de servicii de dezvoltare software IT sucursalelor ING.
 
Bancherii au afirmat de multe ori că digitalizarea este cheia către eficientizarea operaţiunilor bancare întrucât prespune reducerea de costuri, dar tot ei s-au plâns că nu reuşesc să găsească suficienţi specialişti IT care să lucreze în sucursale. Nu de multe ori, susţin bancherii, mulţi dintre puţinii specialişti IT care au ales o instituţie de credit au fost nevoiţi să renunţe întrucât programul din cadrul băncii nu era destul de „flexibil“.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.02.2016

 
Cuvinte cheie:
ing
, angajari
, birouri
, servicii
, soft
, cautare
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide