ZF 24

Ion Cristoiu paraseste Jurnalul National

12.01.2010, 16:57 148

Ion Cristoiu a incetat colaborarea cu cotidianul JurnalulNational, unde publica zilnic un editorial, a declarat, marti,pentru Mediafax jurnalistul.

"Nu s-a mai prelungit contractul, care a expirat in decembrie. Afost o despartire tacita de Jurnalul National", a precizat IonCristoiu.

Totodata, acesta a precizat ca a inceput colaborarea cu JurnalulNational in urma cu aproximativ patru ani. "Am inceput colaborareain urma cu vreo patru ani. (...) Eu am fost in concediu, dartrebuia sa fiu contactat de redactie sa vedem cum facem, cand sa letrimit editorialul, dar nu m-au contactat. Astfel am incheiat siultima legatura cu trustul Intact. Jurnalul National era ultimalegatura cu trustul Intact", a precizat Cristoiu.

Ion Cristoiu s-a alaturat, incepand cu 7 septembrie 2009,echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubricasaptamanala. De asemenea, Cristoiu mai are o colaborare cugratuitul Ring, care a inceput la 1 septembrie 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO