Jurnal de bursă 12 feb. 2014

12 feb 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de ieri
Acţiunile producătorului de gaze naturale Romgaz Mediaş (SNG) au făcut ieri obiectul a două tranzacţii speciale, în valoare de 2,3 mil. lei, prin care au fost transferate 70.500 de titluri. Preţul de transfer a fost de 32,9 lei/unitate, acelaşi ca preţul de închidere din şedinţa precedentă.

În piaţă acţiunile Romgaz au fost cele mai tranzacţionate, cu un rulaj de 2 milioane de lei, iar preţul s-a apreciat uşor, cu 0,1% la 32,93 lei/acţiune. Acţiunile Romgaz au scăzut aproape continuu de la listare şi au atins recent un minim de 32,9 lei/acţiune.


Acţiuni de urmărit azi

  • BRD SocGen (BRD) care urmează să-şi publice astăzi rezultatele financiare preliminare pe anul 2013. Ieri aceste titluri au pierdut 0,2% şi au închis ziua la 8,78 lei/unitate.

  • Conpet Ploieşti (COTE) şi Farmaceutica Remedia Deva (RMAH), care urmează să raporteze de asemenea indicatorii financiari pe anul trecut.

  • Erste Bank (EBS), după ce grupul bancar a raportat pe anul trecut un profit net de opt ori mai mic, respectiv de 60 mil. euro. Pe bursa din Viena aceste titluri coborau ieri cu 0,8%, la 27,93 euro/titlu, iar la Bucureşti au pierdut 0,7% din valoare.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.02.2014

 
Cuvinte cheie:
Jurnal de bursă
, actiuni
, romgaz

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide