ZF 24

Lanţul hotelier Radisson va opera un nou hotel la Bucureşti, aflat în proiectul imobiliar Central District Lagoon City dezvoltat de compania locală Forty Management

Lanţul hotelier Radisson va opera un nou hotel la...

Autor: Roxana Rosu

26.09.2023, 11:19 943

Lanţul hotelier Radisson va opera un nou hotel la Bucureşti, aflat în proiectul imobiliar Central District Lagoon City dezvoltat de compania locală Forty Management.

Radisson Lagoon Hotel Bucureşti va fi un hotel de lux cu 323 de camere, spa, 1.100 mp de plajă privată cu nisip şi acces la o lagună de peste 10.000 mp, restaurante, spaţii comerciale. Această investiţie va duce la crearea a 340 de noi locuri de muncă directe, la care se adaugă 298 de locuri de muncă create indirect.

Radisson Lagoon Hotel este primul dintr-o serie de colaborări viitoare din cele trei mărci, Radisson Group, Crystal Lagoons şi Forty Management. Proiectul va fi scalat în alte trei capitale europene, la Budapesta, Varşovia şi Praga.

„Radisson Lagoon Hotel Bucureşti este un exemplu de parteneriat de care poate beneficia orice hotel Radisson construit în jurul unei lagune artificiale Crystal Lagoons oriunde în lume – şi iniţiat aici, în România, de Forty Management. Acest concept a fost creat pentru prima dată în ţara noastră, de un român şi este un semnal extraordinar pentru antreprenorii şi investitorii români că e un moment bun pentru a avea curajul de a inova”, a declarat Lucian Azoiţei, CEO Forty Management. 

Central District Lagoon City va implementa pentru prima dată în Europa de Centrală şi de Est tehnologia Crystal Lagoons, care permite construirea şi întreţinerea unor lagune artificiale, eficientă din punct de vedere al costurilor şi al consumului de energie. Aceasta va fi amplasată pe o suprafaţă de peste 10.000 mp, va avea o adâncime medie de 2 metri, trei plaje de mari dimensiuni, de peste 3.200 mp şi alte facilităţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO