ZF 24

Mall-ul SIF5 Oltenia din Craiova se deschide joi, 9 iunie după ce au fost investite 8,5 milioane de euro

Mall-ul SIF5 Oltenia din Craiova se deschide joi, 9 iunie...

Autor: Liviu Popescu

07.06.2016, 14:35 1369

Mercur Center Craiova, deţinut în proporţie de 93% de SIF Oltenia, se va deschide pe 9 iunie, cu o zi înainte de debutul Campionatului European de Fotbal.

Mall-ul cu o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi, a fost închis pentru modernizare din luna septembrie 2015, iar SIF5 Oltenia a aprobat sursele de finanţare pentru investiţiile de 8,5 mil. euro necesare modernizării centrului comercial Mercur amplasat în centrul oraşului Craiova.

Activitatea de închiriere a spaţiilor este realizată de Colliers International, magazinul urmând să aibă printre chiriaşi retailerul de îmbrăcăminte H&M. De asemenea, în prezent sunt purtate negocieri pentru aducerea în centrul comercial a unui hipermarket.

La finalul lucrărilor, conducerea Mercur Craiova speră că magazinul modernizat va atrage peste 15.000 de vizitatori zilnic, un punct de atracţie urmând să fie şi cinematograful multiplex cu şase săli.

Investiţia în centrul comercial din Craiova are loc în contextul în care SIF Oltenia şi-a marcat în vara anului trecut exitul din firmele Prodplast Imobiliare (PPLI) şi Nord SA (NORD), controlate de omul de afaceri Florin Pogonaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO