ZF 24

Marian Pantazescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie Direct One: În telecom este un proces de consolidare; dacă nu eşti activ în piaţă, eşti înghiţit

Marian Pantazescu, Preşedintele Consiliului de...

Autor: Roxana Rosu

29.03.2017, 13:09 422

În ultimii trei ani am identificat 10 oportunităţi de investiţii, am intrat în due deal cu trei, am finalizat una şi mai avem câteva pe hold, a spus Marian Pantazescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie Direct One la conferinţa ZF Top Tranzacţii.

" În urmă de 3 ani ne-am dat seama la nivel de acţionariat că în România şi regiune va urma un proces de consolidare. Sunt tot mai puţini jucători mici, regionali, locali. Şi am decis că dacă nu acţionăm, vom fi înghiţiţi. Am identificat 10 oportunităţi, am intrat în due deal cu trei, am finalizat una şi mai avem câteva pe hold. Am închis tranzacţia cu Net Ciy în februarie 2017, deşi am anunţat-o în 2016"

Alte declaraţii:

Direct One, o firmă dintr-un grup 100% românesc.

Am finanţat printr-o combinaţie de debt şi equity. Vrem să investim în România şi în Bucureşti, nevoia de infrastructură o simţim toţi. Vrem să atragem fonduri şi investitori alături de noi, vrem să dezvoltăm companiile în care investim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO