ZF Power Summit 2014

Mariana Gheorghe, CEO Petrom: Şi alte companii din România pot ajunge la profituri de un miliard de euro

25 feb 2014 Autor: Radu Bostan

Angajaţii Petrom sunt cei care se află în spatele profitului record anunţat recent de Petrom şi, la rândul lor, şi alte companii din România pot depăşi acest prag, a declarat la ZF Power Summit 2014 Mariana Gheorghe, CEO al Petrom.

“Atâta timp cât lucrezi pe principii comerciale, lucrezi cu piaţa, lucrezi cu oameni care dau tot ce au mai bun, şi alte companii pot face aceleaşi lucruri (profit de un miliard de euro n. red.)”, a spus Gheorghe.

Mai multe declaraţii de pa ZF Power Summit puteţi citi în secţiunea Energie de pe www.zfcorporate.ro

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
mariana gheorghe
, petrom
, zf power summit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide