ZF 24

Mastercard lansează programul Marţea Mastercard prin care toţi posesorii de carduri Mastercard eligibile pot primi cashback 10% pentru anumite achiziţii, inclusiv pentru taxe, în limita a 50 de lei

Mastercard lansează programul Marţea Mastercard prin...

Autor: Roxana Rosu

20.01.2024, 15:07 30652

Mastercard lansează programul Marţea Mastercard prin care, începând cu 16 ianuarie, toţi posesorii de carduri Mastercard eligibile, emise în România, pot primi cashback 10% pentru achiziţii efectuate în anumite industrii, inclusiv pentru taxe, impozite şi alimente, în fiecare zi de marţi a săptămânii, în limita a 50 de lei.

Nu există o valoare minimă sau maximă a tranzacţiei. Din program sunt excluse cardurile Maestro, de masă, Business şi Corporate.

Programul cuprinde tranzacţiile efectuate marţea în perioada 16 ianuarie - 31 decembrie 2024 şi constă în 4 campanii: 16 ianuarie - 26 martie – Zilele destinate taxelor, impozitelor şi plăţilor facturilor, 2 aprilie - 25 iunie – Zilele pentru cumpărături de la magazine alimentare de proximitate şi supermarketuri, 2 iulie - 24 septembrie – Zilele dedicate plăţilor efectuate în locaţii fizice din afara României şi 1 octombrie - 31 decembrie – Zilele dedicate plăţilor online.

„Ziua din cursul săptămânii în care sunt înregistrate mai puţine tranzacţii în România coincide cu ziua în care românii se simt deseori lipsiţi de inspiraţie sau energie. Aceasta este ziua de marţi, pe care ne-am propus să o transformăm anul acesta în Marţea Mastercard – o zi în care încurajăm românii să îşi folosească şi mai mult cardurile Mastercard pentru a-şi îndeplini dorinţele, a-şi plăti datoriile sau pentru a aduce un zâmbet cuiva drag. Campania de debut a platformei Marţea Mastercard se va axa pe plăţile de taxe, impozite şi facturi, prilej cu care suntem bucuroşi să anunţăm că platforma Ghişeul.ro a depăşit pragul de 2 milioane de utilizatori activi la începutul acestui an. Astfel, până la finalul lunii martie, românii îşi pot plăti taxele şi impozitele oricând şi de oriunde, bucurându-se şi de avantaje financiare la plata cu cardul”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România şi Croaţia. 

Un sondaj recent, comandat de Mastercard, relevă faptul că marţea este o zi caracterizată de niveluri scăzute de energie şi bună dispoziţie, iar cumpărăturile reprezintă o modalitate eficientă de a îmbunătăţi starea de spirit. Astfel, 54% dintre respondenţi afirmă că achiziţiile îi fac să se simtă mai bine în zilele mai puţin favorabile, iar 91% dintre români recunosc că diferite beneficii la comercianţii preferaţi i-ar ajuta să-şi îmbunătăţească starea de spirit în zilele cu moral scăzut.

Programul include toţi emitenţii bancari din portofoliul Mastercard în România, iar deţinătorii de carduri Mastercard eligibile, emise în România, pot accesa beneficiile gratuit, prin înrolarea cardului pe priceless.com/marti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO